Формування здорових харчових звичок у підростаючого покоління
- Nadia Verstiuk
- 6 черв.
- Читати 1 хв
У зв'язку із запитами від закладів освіти та актуальністю теми, фахівці Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб та Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області знову зустрілися, аби спільно провести вебінар на важливу тему – організація здорового харчування в закладах загальної середньої та дошкільної освіти.

🥗 Харчування є фундаментальною потребою людини, що безпосередньо впливає на її здоров'я та якість життя.
🍱 Збалансоване споживання необхідних речовин – білків, жирів, вуглеводів, вітамінів та мікроелементів – є запорукою повноцінного функціонування організму.
🏢 Особлива увага – на організацію здорового харчування у школах та дитячих садках. Саме в цей період формуються харчові звички, які матимуть довготривалий вплив на здоров'я майбутніх поколінь.
👫 Для батьків надзвичайно важливо знати, що їхні діти отримують у навчальних закладах безпечну та корисну їжу.
Під час вебінару обговорили:
✅ як організувати раціональний харчовий режим для школярів;
✅ які продукти є корисними, а які шкідливими для дитячого організму;
✅ правила організації харчування та контролю за якістю та безпечністю харчових продуктів;
✅ особливості організації дієтичного харчування для дітей з певними потребами.
🤝 Ця зустріч стала важливою платформою для обміну знаннями та досвідом у сфері формування здорових харчових звичок у підростаючого покоління!
👇Скористайтеся корисним ресурсом – платформа «Знаїмо»: https://znaimo.gov.ua/




Коментарі