top of page

Глобальне здоров'я: стійкі системи харчування для кращого здоров'я

«Глобальне здоров'я: стійкі системи харчування для кращого здоров'я» — саме під такою назвою відбулася зустріч фахівців Радехівського відділу Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб з учнями та кухарями в закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. села Тетевчиці.



Захід провели в межах Європейського тижня громадського здоров’я 2025: «Інновації для стійкості: формування сталого майбутнього».

Протягом зустрічі фахівці провели тематичні лекції для різних вікових груп — учнів 1, 4 та 7 класів, а також для працівників харчоблоку.

Обговорювалися питання збалансованого харчування, впливу щоденних харчових звичок на здоров’я та важливості впровадження стійких харчових практик у шкільному середовищі.

Comentarios


bottom of page