🍔 До Міжнародного Дня нездорової їжі фахівці Яворівського районного відділу ДУ «Львівський ОЦКПХ МОЗ» провели бесіду з працівниками закладу громадського харчування кафе «Фудо» м.Мостиська
- Nadia Verstiuk
- 17 лип.
- Читати 1 хв

🔍 Під час бесід обговорили важливі теми:
▪ Що таке нездорова їжа та які продукти вважаються шкідливими
▪ До яких проблем зі здоров’ям призводить часте вживання такої їжі
▪ Негативний вплив надмірного споживання солі та цукру
▪ Правила зберігання харчових продуктів у літній період
▪ Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь
▪ Особиста гігієна: правильне миття рук – просте, але ефективне правило
▪ Що таке ботулізм та як йому запобігти
📌 Рекомендували:
✅ Уникати споживання протермінованих продуктів або тих, що зберігалися без належного температурного режиму
✅ Не купувати продукти на стихійних ринках
✅ Дотримуватись принципів «Здорової тарілки», формуючи раціон з корисних та збалансованих продуктів
🧼 Своєчасне миття рук, правильне зберігання їжі та свідомий вибір продуктів — запорука вашого здоров’я!




Коментарі