top of page

🍔 До Міжнародного Дня нездорової їжі фахівці Яворівського районного відділу ДУ «Львівський ОЦКПХ МОЗ» провели бесіду з працівниками закладу громадського харчування кафе «Фудо» м.Мостиська


ree

🔍 Під час бесід обговорили важливі теми:

▪ Що таке нездорова їжа та які продукти вважаються шкідливими

▪ До яких проблем зі здоров’ям призводить часте вживання такої їжі

▪ Негативний вплив надмірного споживання солі та цукру

▪ Правила зберігання харчових продуктів у літній період

▪ Профілактика гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь

▪ Особиста гігієна: правильне миття рук – просте, але ефективне правило

▪ Що таке ботулізм та як йому запобігти


📌 Рекомендували:

✅ Уникати споживання протермінованих продуктів або тих, що зберігалися без належного температурного режиму

✅ Не купувати продукти на стихійних ринках

✅ Дотримуватись принципів «Здорової тарілки», формуючи раціон з корисних та збалансованих продуктів


🧼 Своєчасне миття рук, правильне зберігання їжі та свідомий вибір продуктів — запорука вашого здоров’я!


Коментарі


bottom of page